Konferens & grupp

I vårt nybyggda hus i Mariannelund erbjuder vi en möjlighet att arrangera konferenser, seminarier och events – främst under perioden september-maj. Hos oss får ditt möte en filmisk och inspirerande touch. Genom vårt café, ser vi också till att ni får småländska godsaker till ert möte.

Konferensrum/biograf

Vårt konferensrum har en enklare biografanläggning för att kunna visa filmer och presentationer. Här har du den småländska skogen utanför fönstret och totalt ryms 40 personer i biosittning. Efter er konferens, passar det perfekt att ta en tur i vår utställning.

Event

Vill du arrangera ett event och är intresserad av att nyttja flera delar av vårt hus? Kontakta oss så pratar vi mer om vad du tänkt dig.

Skolklassbesök

Vi vill inspirera barn och unga till att skapa film. I vår utställning får du en glimt av hur det har gått till att skapa några av Astrid Lindgrens mest älskade filmer. Du får också prova på att skapa enklare filmklipp. Ett besök hos oss är en perfekt del i ett större filmpedagogiskt arbete. Läs mer om filmpedagogik här!

Grupper

Vi tar emot grupper och med god framförhållning har vi också möjlighet att ordna ett guidat besök hos oss i Filmbyn Småland. För större grupper på minst 20 personer erbjuder vi en rabatt på 20%.

Boka

Vid intresse av något av ovanstående, kontakta info@filmbyn.se

dots-three-vertical chevron-right chevron-left home box-add facebook2 instagram
×