Konferens & grupp

Kalas, konferens eller sagobröllop? Vi erbjuder en magisk mötesplats som passar både jobb och festligheter!
 
Konferensrum/biograf
Planerar ni en konferens? I våra lokaler når kreativiteten nya höjder. Vi skräddarsyr er konferens och skapar möjligheter till inspiration och utveckling!
Vi erbjuder nybyggda lokaler med teknik i toppklass, med plats för upp till 40 personer i samma sal. Frukost, fika och lunch intas i den härliga restaurangen med naturen utanför fönstret. Utanför dörren finns den småländska skogen för rekreation, friskvård och kreativa walk-and-talks.
Genom våra samarbetspartners kan vi även ordna boende på pensionat eller hotell.
Varmt välkomna att höra av er till oss för information och bokning!
 
Event
Vill du arrangera ett större event och är intresserad av att nyttja våra lokaler och vår tomt? Inomhus har vi en enklare biografanläggning och vår rymliga och vackra restaurang. Utomhus finns möjlighet att vara under bar himmel eller under tak på vår uteservering, eller i partytält.
 
Kontakta oss så hjälper vi er!
 
 
Skolklassbesök
Vi vill inspirera barn och unga till att skapa film. I vår utställning får ni en glimt av hur det gick till när några av Astrid Lindgrens mest älskade filmer blev till. Ni får också prova på att skapa egna filmklipp, i kulisser och med rekvisita som får fantasin att flöda. Ni filmar med era mobiltelefoner som verktyg, och får minnen för livet att ta med hem!
Ett besök hos oss är en perfekt del i ett större filmpedagogiskt arbete. Läs mer om filmpedagogik här!
Vi har flera paket för pedagogisk verksamhet, från förskoleklass upp till gymnasienivå. Hos oss arbetar legitimerade lärare med att planera och genomföra de mest kreativa projekt. Boka höstens skolbesök redan nu! Vi har teman som passar ert arbete med Skapande skola. Läs mer om skolbesök på Filmbyn här!
 
Grupper
Vi tar emot grupper på upp till 40 personer för besök i utställningen. Boka en guidad visning, eller upplev hela utställningen på egen hand med vår audioguide. Personalen finns alltid tillhands för att hjälpa er att komma tillrätta.
Boka gärna ert besök i förväg för att vara garanterade plats!
För större grupper på över 20 personer erbjuder vi en rabatt på 20% på entrépriset.
 
 
Boka
Intresserad? Varmt välkommen att kontakta oss via info@filmbyn.se