Nu snickrar vi för fullt på vår sommarmeny. Självklart kommer vi att ha MARIANNELUND och VIMMERBY kvar, det är ju våra signaturrätter i vår köttbullerestaurang. Vi planerar för en salladsbuffé där du själv bygger din sallad och så kanske en pastarätt. Stjernbergs skafferi levererar bakverk som vanligt, Kött från Norrby ängar utanför Eksjö, potatis från Axelssons i Mörlunda och Fläsk från Glada grisar i Brantestad är några av våra lokala leverantörer.
All mat på vår meny är laktosfri och det mesta är glutenfritt. Vi lagar mat från grunden och i sommar kommer Alva Svensson från Grönsved som gör sin tredje sommar hos oss att vara köksansvarig och vår mentorkock Kjell Karlsson effektiviserar vårt kök och bygger ett mer hållbart arbetssätt hos oss.
Tillsammans med alla de andra som jobbar i köket kommer de att ge järnet för att servera den godaste småländska maten. Som vi säger i Småland: ”Det kommer att bli tabberas vareviga dag, sanna mina ord!”